top of page

Musikalen stödjer Ellas hjältar

En musikal av barn för barn

event bild musikal.png

Caprifolen kommer återigen (äntligen) sätta upp sin musikal Hupsy Daisy.


Caprifolen har under 15 års tid satt upp musikaler i gemenskap med hästar. När de skapar musikaler kommer människor i alla åldrar med eller utan funktionsvariationer tillsammans för att lära och skapa tillsammans. Resan är det viktiga och gemenskapen vi bygger. Vi vill vara en plats där alla känner sig välkomna, och sprida att alla kan vara med om man bara kommer samman. Genom att skänka 10 kronor per biljett till insamlingsstiftelsen Ellas hjältar vill vi uppmuntra våra barn att de kan hjälpa andra barn och visa att vi alla kan göra skillnad. Under augusti kommer vi att ha två föreställningar.

20 augusti 17.00
21 augusti 14.00

Föreställningen är 1h och den kommer att vara indelad i två akter. I pausen mellan akterna får barn möjligheter att hoppa luftkudde och rida. Caféet kommer också vara öppet för att köpa något att äta och dricka.
Föreställning kommer att vara på Caprifolens anläggning.
Föreställning är för alla åldrar, publiken kommer att bjudas på en färgsprakande musikal med hästar, voltige, akrobatik, dans, teater, cirkus. En show med både humor och glädje.

För att köpa biljetter sms 0735-101640.
Skriv vilken dag ni vill gå, hur många biljetter ni vill ha och vilket namn biljetterna ska stå. Om det finns platser kvar kommer ni att få ett Swish-nummer. Efter betalningen har skett kommer ni att sättas upp i publiklistan och ni har säkrat er plats.


Biljettpris: 120:-
Barn under 3 år sitter grattis i knä.
Ledsagare går gratis in men måste boka plats, då det är begränsat med platser.
Biljetterna är inte plats bokade så behöver man sitta på marknivå (tex. rullstol) måste man boka det.

Varmt välkomna önskar alla från Caprifolens ensemble!

  • Facebook
bottom of page