Hästar

Vad vore voltige utan hästar. Vi har några underbara hästar som snällt och tryggt lunkar runt i Ridhuset varje vecka.

 /enja.jpg Enja, (Prinsses of juvel), är en snäll häst som vill vara till lags och göra allt rätt. Hon tycker mycket om mat. Hon är Team juniors häst och tävlar på SM nivå med dem.
/sallie.jpg 

Sallie, är minsta voltigehästen på Caprifolen. Hon älskar morötter och äpplen, "en extra klapp är härligt att få när ni ser mig".

 

 /rosie.jpg Rose, är en känslig dam som älskar uppmärksamhet. Hon är mångas favorit då hennes galopp är lätt att stå på och utföra voltige.
/minna.jpg London, är den vackra fuxen med bläs. Han är lag lilas häst och är även de induviduells häst i verksamheten. Han tycker om att smaka lite på era kläder och "kliar ni mig kan jag vara snäll och klia tillbaka".
 /future-200x300.jpg

Future, är den äldsta hästen i stallet, hon är en rutinerad dam med ett hjärta av guld. Hon ställer gärna upp som extra voltigehäst när det behövs. "ett extra äpple och gos det säger jag inte nej till".

 

  Wellington, är den största voltigehästen i stallet. Är man stor måste man vara snäll! Det uttrycket passar utmärkt på Wellington. Han uppskattar en extra klapp när ni går förbi boxen, hans smeknamn är prinsen..
   

 

 TILLBAKA